Language
airports

Letališče Treviso (TSF) in transferji

Odkrij Letališče Treviso (TSF) in transferji

Letališče Treviso

Letališče Treviso, ki mu pravijo tudi Treviso-Sant’Angelo, je eno najpomembnejših letališč v Italiji. Večina letalskih družb, ki leta s tega letališča, zanj uporablja naziv Venice Treviso. Tako so ga poimenovali, ker so Benetke od letališča oddaljene samo 20 km.

Bus routes to Treviso Airport

Poti Čas potovanja
Ljubljana – Venice 3 ure 40 minut
Venice – Ljubljana 3 ure 40 minut

Zamude poletov na letališču Treviso

Kot povsod drugje lahko pride do zamud ali sprememb poletov in običajno ne moreš narediti nič glede svojih nadaljnjih prevozov. Vedno imaš na voljo naš klicni center na številki +386 1 431 7777. Pomagali ti bomo, da boš prišel domov ali do svojega hotela.

Če obtičiš na letališču, medtem ko čakaš na svoj odhodni polet, si oglej njihov zemljevid terminalov, na katerem lahko najdeš najbližjo kavarno, trgovino ali prodajalno letalskih vozovnic, da se boš lažje znašel.

Na letališču

Storitve

Letališče Treviso ima dve prijetni kavarni in restavracijo, v katerih lahko kaj spiješ ali prigrizneš, predvsem pa sedeš, medtem ko čakaš na svoj let.

V brezcarinskih prodajalnah lahko najdeš določene izdelke, a ne pričakuj ponudbe, ki jo lahko običajno najdeš na večjih letališčih po svetu.

Varnost

Varnostne službe na evropskih letališčih morda res niso tako stroge kot v ZDA, vendar so vrste za varnostne preglede vseeno lahko dolge, če v njih čakajo potniki za več letov.  Na letališče pridi v priporočenem časovnem okvirju, da imaš dovolj časa za vse varnostne preglede, sicer se zna zgoditi, da zamudiš svoj let. Letalske družbe imajo svoja pravila glede prtljage, toda ne pozabi, da so nekatera pravila univerzalna. Ne skušaj se vkrcati na letalo s tekočino ali ostrimi predmeti v ročni prtljagi, saj boš ob svojo pijačo, poleg tega pa te bodo zadržali v vrsti, v najslabšem primeru pa boš moral situacijo razložiti varnostnemu letališkemu osebju, ki ima polne roke dela.

Čas prihoda na letališče

Za notranje lete z letališča Treviso se prijavi vsaj uro pred vzletom. Za mednarodne lete se prijavi vsaj 2 uri pred vzletom.

Pomembni kontaktni podatki

Prodajno mesto za vozovnice/Informacijska točka: +39 0422 315111
Policija: +39 0422 299611
Najdeni predmeti: 0422 315141

DRUGI UPORABNI STIKI

Pogosta vprašanja

Ali lahko svojo vozovnico do letališča Treviso kupim pri vozniku družbe Nomago Intercity?

Lahko, toda upoštevati moraš možnost, da bo avtobus do letališča že poln, ko pride do tvoje postaje. Toplo ti priporočamo, da svoje vozovnice kupiš vnaprej in rezerviraš svoje sedeže. Lahko tudi preneseš mobilno aplikacijo Nomago in svoje vozovnice kupiš prek nje, ter se tako izogneš tiskanju in hranjenju fizičnih vozovnic (poskrbi, da tvoj telefon ob vkrcanju ne bo imel prazne baterije).

Kaj se zgodi v primeru odpovedi poleta, če sem že kupil vozovnice do letališča?

Tvoja letalska družba ali potovalno zavarovanje ti bosta povrnila stroške nakupa vozovnic.

Odpravljam se na letališče. Kako naj pridem do tja?

Vedno skušaj priti z avtobusom, ki bo na letališče prispel vsaj 3 ure pred poletom. Avtoceste, ki vodijo na letališče Treviso, so prometne in pogosto lahko manjša prometna nezgoda ali zgoščen promet povzroči enourno zamudo na cesti. Še vedno ti ostaneta na voljo obvezni 2 uri pred letom.

Imam drugo vprašanje ali težavo glede svojega prevoza.

Vedno lahko pokličeš naš klicni center na številki +386 1 431 7777 in pomagali ti bomo po najboljših močeh.