Language
events
  • Šport

Velika nagrada Madžarske, dirka F1 na dirkališču Hungaroring v Budimpešti

Odkrij Velika nagrada Madžarske, dirka F1 na dirkališču Hungaroring v Budimpešti

Fantastičen dogodek za vse ljubitelje hitrosti in adrenalina. 30. julija in 1. avgusta so kvalifikacije, 2. avgusta pa bodo obiskovalci uživali v glavni dirki. Dirko lahko spremljaš na enem od mnogih velikih zaslonov ali pa najdeš svoj kotiček na griču nad dirkališčem.

Čeprav dirka velja za eno najpočasnejših v sezoni F1, ni nikoli dolgočasna. Trenutno spremljamo napeto sezono, zato se lahko ljubitelji nadejajo spektakularne madžarske dirke.

Če želiš resnično uživati v dirki, se moraš nanjo dobro pripraviti. Dirka se odvija sredi poletja, zato so pokrivalo, zaščitna krema, sončna očala, voda in prigrizki obvezni. Obstaja tudi možnost poletnih ploh, zato dežnik ni neumna zamisel.

Rezultat iskanja slik za f1 hungaroring

Cene vstopnic so odvisne od izbranega paketa, začnejo se pri 45 evrov, medtem ko najdražje dosežejo tudi 450 evrov. Z vstopnico za celoten konec tedna dobiš vstop v bokse v četrtek med 16. in 19. uro, kjer lahko ujameš ekipe ali dirkače, ki se pripravljajo na dirko. Za več informacij in vstopnice  obišči: https://tickets.formula1.com/en/3277-hungary-fom/. Priporočamo tudi – sprostitev med najudobnejšo vožnjo od mesta do mesta z avtobusom InterCity – rezerviraj vozovnice zdaj, saj pričakujemo, da bomo poleti pošteno zasedeni.