Language
route

Bus transfer from Zagreb to Venice

O nas

Odkrij Bus transfer from Zagreb to Venice

Se odpravljaš na pot z enega od beneških letališč ali zgolj želiš preživeti romantični vikend v starem delu Benetk? Vožnjo iz Zagreba do Benetk smo želeli narediti čim udobnejšo, zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev in tako zagotovili več prostora za noge, vsem potnikom pa omogočamo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Ko potuješ z nami, lahko deskaš po internetu, zadremaš ali uživaš v čudovitem razgledu med vožnjo. Vsak dan sta na voljo dve liniji s presedanjem v Ljubljani. Cene  se začnejo že pri 19,99 EUR.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

The route departs from Zagreb bus station at 05:15 and 20:15. Journey takes about seven hours with a short transfer stop in Ljubljana.

Odhod iz Zagreba

We would recommend you to arrive to the station a little bit early before your departure. The station offers some bars but it is nothing special. Before arrival to the station you can visit nearby open-air market. The connections from the city centre a pretty good so you arrive to the station by bus, tram or taxi. Find more information about the Zagreb Bus Station.

Arriving on Venice Marco Polo Airport

Lokalno vreme

VENICE WEATHER

Benetke – slavno mesto na vodi. Ne glede na to, ali se iz Benetk zgolj z letalom odpravljaš drugam ali pa se boš vkrcal na križarko, ti ne bo nikoli žal, če boš dan preživel v starem delu Benetk.

Več informacij o Benetkah.

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.