Language
route

Bus transfer from Vienna to Budapest

Odkrij Bus transfer from Vienna to Budapest

To štiriurno vožnjo smo želeli narediti čim udobnejšo za potnike, zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev in tako zagotovili več prostora za noge, vsem potnikom pa omogočamo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Ko potuješ z nami, lahko deskaš po internetu, zadremaš ali uživaš v čudovitem razgledu med vožnjo. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 8,99 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

The route departs at 11:00 and 20:15 and takes approximately 4 hours. The bus stops to pick up passengers at the following stations:Vienna AirportBratislava, and Gyor. These stops don’t have planned breaks, but if the bus runs ahead of schedule, you’ll be able to stretch your legs at these stations.

Odhod z Dunaja

Dunajska avtobusna postaja Erdberg je v bližini središča mesta. Postaja je obkrožena z nekaj kavarnami.

Do postaje lahko prideš z javnim prevozom ali taksijem. Najenostavneje bo, če greš na linijo U3 podzemne železnice in izstopiš na postaji Erdberg, ki je nasproti medkrajevne avtobusne postaje.

Več informacij o Dunaju.

Prihod v Budimpešto

Lokalno vreme

BUDAPEST WEATHER

Avtobusna postaja v Budimpešti je od središča mesta oddaljena 15 minut vožnje.

Do svojega prenočišča ali naokrog po Budimpešti se lahko podaš z javnim prevozom, taksijem ali pa najameš kolo ali avtomobil.

Več informacij o Budimpešti.

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.