Language
route

Avtobus iz Benetk do Zagreba

About

Odkrij Avtobus iz Benetk do Zagreba

Zavedamo se, da je udobje naših potnikov pomembno, zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev in tako zagotovili več prostora za noge, vsem potnikom pa ponujamo brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Ko potuješ z nami, lahko deskaš po internetu, zadremaš ali uživaš v čudovitem razgledu med vožnjo. Vsak dan sta na voljo dve liniji s prestopom v Ljubljani. Cene se začnejo že pri 22,98 EUR.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Prvi odhod je ob 20.45, vožnja pa traja približno 18 ur, kar vključuje 12-urni postanek v Ljubljani. Druga vožnja z odhodom iz Benetk ob 15:20 je veliko hitrejša, saj traja približno 8 ur in pol, kar vključuje 3-urni postanek v Ljubljani. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: ŠempeterDolgi most LjubljanaLjubljana, preden se odpravi v Zagreb. Na teh postajah ni predvidenih odmorov, a če je avtobus zgoden, lahko vseeno pretegneš noge.

Odhod iz Benetk (letališče Marco Polo)

Ne priporočamo prezgodnjega prihoda na avtobusno postajo v Benetkah (letališče Marco Polo), saj gre zgolj za parkirišče. Priporočamo, da avtobus počakaš na letališkem terminalu, kjer boš imel veliko več za početi.

Več informacij o Benetkah.

Prihod v Zagreb

Lokalno vreme

ZAGREB WEATHER

Kot prestolnica in največje mesto na Hrvaškem je Zagreb politično, komercialno, izobraževalno in kulturno srce Hrvaške, zato lahko tam vsakdo najde nekaj zase.

Svojo pot lahko nadaljuješ z javnim prevozom, taksijem ali peš, lahko pa najameš tudi avtomobil.

Več informacij o Zagrebu.

Kmalu potuješ? Rezerviraj sedeže!