Language
route

Avtobusni prevoz iz Benetk na Dunaj

Odkrij Avtobusni prevoz iz Benetk na Dunaj

Vožnje z avtobusom so lahko naporne in dolgočasne, zlasti tako dolge, kot je ta. Zavedamo se, da je udobje naših potnikov pomembno, zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, vsem potnikom pa ponujamo brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Ko potuješ z nami, lahko deskaš po internetu, zadremaš ali uživaš v čudovitem razgledu med vožnjo. Vsak dan sta na voljo dva odhoda v vsako smer, cene pa so od 34,99 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhod je ob 9.55 in ob 22.55, vožnja pa traja približno 10 ur. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: Benetke (Tronchetto)Benetke Mestre (železniška postaja)beneško letališče, ŠempeterDolgi most LjubljanaLjubljanaMariborGradec in Dunaj, preden se odpravi do dunajskega letališča. Na teh postajah ni predvidenih odmorov, a če je avtobus zgoden, lahko vseeno pretegneš noge.

Odhod iz Benetk

Ne priporočamo prezgodnjega prihoda na avtobusno postajo v Benetkah, saj ima zgolj čakalnico. Več informacij o avtobusni postaji v Benetkah.

Prihod na Dunaj

Lokalni čas: 20.10

Lokalno vreme

VREME NA DUNAJU

Dunaj nudi številne znamenitosti, ki jih je vredno raziskati. Avtobusna postaja je od središča mesta oddaljena samo 17 minut vožnje.

Svojo pot lahko nadaljuješ z javnim prevozom, taksijem ali peš, lahko pa najameš tudi avtomobil.

Več informacij o dunajski avtobusni postaji

Kmalu potuješ? Rezerviraj sedeže!