Language
route

Bus transfer from Stuttgart to Munich

O nas

Odkrij Bus transfer from Stuttgart to Munich

München je vedno prijetno obiskati ne glede na to, ali potuješ samo do letališča za let na drugo destinacijo ali pa želiš obiskati stari del mesta. Zavedamo se, kako pomembno je potovati udobno, zato smo zagotovili, da so naši avtobusi čim udobnejši. Odstranili smo eno vrsto sedežev, vsem potnikom pa nudimo brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje.

Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 7,99 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

The route departs at 2:30 and 11:30 and it takes approximately 2 hours and 50 minutes. The bus stops to pick up passengers at the following stations: Ulm, and Augsburg. These stops don’t have planned breaks, but if the bus runs ahead of schedule, you’ll be able to stretch your legs at these stations.

Odhod iz Stuttgarta

While waiting to depart to Munich, the Stuttgart airport bus station does not offer much to keep you occupied. So if you arrive early, you can keep yourself occupied at the nearby airport while waiting for your bus. At least you will be able to garb a coffee or something to eat at the airport terminal. You can get to the station by bus, taxi or on foot.

Prihod v München

Lokalno vreme

MUNICH WEATHER

Glavno mesto Bavarske je na reki Isar na jugu Bavarske. Ima dobre povezave s svetom prek lokalnega letališča, avtoceste in železnice.

Avtobusna postaja v Münchnu je v središču mesta, samo nekaj minut hoje od trga Karlsplatz. Postaja je z vseh strani obkrožena s kavarnami in prodajalnami.

München lahko raziskuješ z javnim prevozom ali taksijem, v potovalnem središču na postaji pa lahko najdeš tudi dobre možnosti za najem avtomobila.

Več informacij o Münchnu.

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.