Language
route

Avtobus iz Salzburga do Frankfurta

O nas

Odkrij Avtobus iz Salzburga do Frankfurta

Uživaj v najudobnejšem medkrajevnem avtobusnem prevozu z našimi storitvami od Stuttgarta do Frankfurta. Vožnja traja približno 6 ur, zato je pomembno, da je čim udobnejša. Zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, da je na voljo več prostora, vsem potnikom pa nudimo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Vsak dan sta na voljo dva odhoda v vsako smer, cene pa so od 7,99 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so ob 8.25 in 17.25, vožnja pa traja približno 3 ure in 30 minut. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: KarlsruheMannheim in frankfurtsko letališče. Na teh postajah ni predvidenih odmorov, a če je avtobus zgoden, lahko vseeno pretegneš noge.

Odhod iz Stuttgarta

Na avtobusni postaji na letališču Stuttgart ne boš imel veliko za početi. Če tja prispeš zgodaj, se zato med čakanjem na avtobus za Frankfurt odpravi na bližnje letališče. Na letališkem terminalu si boš vsaj lahko privoščil skodelico kave ali pa kaj pojedel. Na postajo lahko prideš z avtobusom, taksijem ali peš.

Prihod v Frankfurt

Lokalno vreme

FRANKFURT WEATHER

Frankfurt (uradno imenovan Frankfurt am Main) je najbolj mednarodno in raznoliko mesto v Nemčiji. Ponuja veliko znamenitosti, ki jih je vredno raziskati. Avtobusna postaja je od središča mesta oddaljena samo 8 minut vožnje.

Svojo pot lahko nadaljuješ z javnim prevozom ali taksijem, v potovalnem središču na postaji pa lahko najdeš tudi dobre možnosti za najem avtomobila.

Več informacij o Frankfurtu.

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.