Language
route

Avtobus iz Salzburga do Zagreba

O nas

Odkrij Avtobus iz Salzburga do Zagreba

Udobna vožnja je za nas najpomembnejša, zato smo odstranili eno vrsto sedežev in tako zagotovili več prostora za noge. Vsem potnikom smo omogočili tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Vožnja iz Salzburga do Zagreba traja 7 ur, zato boš nedvomno želel kaj početi, da bo čas hitreje minil. Lahko deskaš po internetu ali delaš na svojem prenosnem računalniku, zadremaš ali uživaš v pogledu na dih jemajočo pokrajino. Vsak dan sta na voljo dva odhoda, cene pa se začenjajo pri 15,99 EUR.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so vsak dan ob 07.45 in 16.45, vožnja brez postankov pa traja približno 7 ur. Če je avtobus zgoden in opravi več daljših postankov, lahko vožnja traja 40 minut dlje. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: Beljak, Bled in Ljubljana.

Odhod iz Salzburga

Medtem ko čakaš na odhod v Ljubljano, na avtobusni postaji v Salzburgu ne boš imel ničesar za početi. Priporočamo, da prideš nekoliko prej, vendar ne veliko prezgodaj, saj med čakanjem na avtobus ne boš imel česa početi. Do postaje lahko prideš z avtobusom , tramvajem, ali taksijem.

Več informacij o Salzburgu.

Prihod v Zagreb

Lokalno vreme

ZAGREB WEATHER

Zagrebška avtobusna postaja je v bližini središča mesta in je z vseh strani obkrožena s kavarnami in prodajalnami.

Do svojega prenočišča ali naokrog po Zagrebu se lahko podaš z javnim prevozom, taksijem ali pa najameš kolo ali avtomobil.

Več informacij o Zagrebu.

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.