Language
route

Bus transfer from Munich to Vienna

Odkrij Bus transfer from Munich to Vienna

To več kot peturno vožnjo smo želeli narediti čim udobnejšo za potnike, zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev in tako zagotovili več prostora za noge, vsem potnikom pa omogočamo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Ko potuješ z nami, lahko deskaš po internetu, zadremaš ali uživaš v čudovitem razgledu med vožnjo. Vsak dan sta na voljo dva odhoda v vsako smer, cene pa so od 15,99 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

The route departs at 5:30 and 14:30 and takes approximately 5 hours and a half. The bus stops to pick up passengers at the following stations: LinzVienna, and Vienna Airport. These stops don’t have planned breaks, but if the bus runs ahead of schedule, you’ll be able to stretch your legs at these stations.

Odhod iz Münchna

Avtobusna postaja v Münchnu je v središču mesta, samo nekaj minut hoje od trga Karlsplatz. Postaja je z vseh strani obkrožena s kavarnami in prodajalnami.

Do postaje lahko prideš z javnim prevozom ali taksijem.

Več informacij o Münchnu.

Prihod na Dunaj

Lokalno vreme

VIENNA WEATHER

Ko izkusiš glavno avstrijsko mesto, boš tam želel tudi ostati, bodisi zaradi izvrstne hrane in kakovostnih vin bodisi zaradi čudovite glasbe in slikovite arhitekture.

Avtobusna postaja je od središča mesta oddaljena samo 17 minut vožnje. Postaja podzemne železnice, ki te popelje do središča mesta, je nasproti avtobusne postaje. Svojo pot lahko nadaljuješ z javnim prevozom, taksijem ali peš, lahko pa najameš tudi avtomobil.

Več informacij oDunaju.

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.