Language
route

Avtobusni prevoz iz Maribora na Dunaj

Odkrij Avtobusni prevoz iz Maribora na Dunaj

Vožnjo iz Maribora do Dunaja smo želeli narediti čim udobnejšo. Zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, vsem potnikom pa omogočamo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Ko potuješ z nami, lahko deskaš po internetu, zadremaš ali uživaš v čudovitem razgledu med vožnjo. Vsak dan sta na voljo dve liniji. Cene se začnejo že pri 14,99 EUR.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi iz avtobusne postaje v Mariboru so ob 4.06 in 15.24. Vožnja traja malo manj kot tri ure. Avtobus ustavi v Gradcu. Če je avtobus zgoden, lahko pretegneš noge na teh postajah.

Odhod iz Maribora

Na mariborski avtobusni postaji je nekaj trgovin in kavarn, da ti ne bo dolgčas ali neudobno. Pojdi na kavo in nekaj prigrizni pred vožnjo do Dunaja. Do postaje lahko prideš z javnim prevozom, peš ali s taksijem. Več informacij o Mariboru.

Prihod na Dunaj

Lokalno vreme

VIENNA WEATHER

Ko izkusiš glavno avstrijsko mesto, boš tam želel tudi ostati, bodisi zaradi izvrstne hrane in kakovostnih vin bodisi zaradi čudovite glasbe in slikovite arhitekture.

Avtobusna postaja je od središča mesta oddaljena samo 17 minut vožnje. Svojo pot lahko nadaljuješ z javnim prevozom, taksijem ali peš, lahko pa najameš tudi avtomobil.

Več informacij o Dunaju.

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.