Language
route

Bus transfer from Maribor to Venice

Odkrij Bus transfer from Maribor to Venice

Želiš preživeti romantični vikend v starem delu Benetk ali pa se odpravljaš na pot z enega od beneških letališč? Vožnjo iz Maribora do Benetk smo želeli narediti čim udobnejšo, zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev in tako zagotovili več prostora za noge, vsem potnikom pa omogočamo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Ko potuješ z nami, lahko deskaš po internetu, zadremaš ali uživaš v čudovitem razgledu med vožnjo. Vsak dan sta na voljo dva odhoda, cene pa se začenjajo pri 15,99 EUR.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi iz avtobusne postaje v Mariboru so ob 2.41 in 12.20. Vožnja traja od šest ur do šest ur in pol. Avtobus vmes ustavi na 5 ali 6 postajah. Na teh postajah ni predvidenih odmorov, a če je avtobus zgoden, lahko vseeno pretegneš noge.

Odhod iz Maribora

Medtem ko čakaš na odhod v Benetke, ti na mariborski avtobusni postaji ne bo dolgčas ali neudobno. Pojdi na kavo in nekaj prigrizni pred dolgo vožnjo. Do postaje lahko prideš z javnim prevozom, peš ali s taksijem. Več informacij o Mariboru.

Prihod v Benetke (Tronchetto)

Lokalno vreme

VENICE WEATHER

Benetke – slavno mesto na vodi. Ne glede na to, ali se iz Benetk zgolj z letalom odpravljaš drugam ali pa se boš vkrcal na križarko, ti ne bo nikoli žal, če boš dan preživel v starem delu Benetk.

Z avtobusne postaje se lahko v zgolj 5 minutah sprehodiš do tramvaja ali vodnega taksija, ki te popelje neposredno do starega dela mesta.

Več informacij o Benetkah.

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.