Language
route

Avtobusni prevoz iz Ljubljane v Zagreb

O nas

Odkrij Avtobusni prevoz iz Ljubljane v Zagreb

Uživaj v najudobnejšem medkrajevnem avtobusnem prevozu z našimi storitvami iz Ljubljane do Zagreba. Čeprav gre za zgolj dvourno vožnjo, smo jo želeli narediti čim udobnejšo, zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, vsem potnikom pa omogočamo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 4,5 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so ob 12.20 in 21.15  uri, vožnja pa traja približno 2 uri in pol. Avtobus ustavi na postaji vLjubljani, preden se opravi do mejnega prehoda Obrežje SI/HR (mejni prehod s Hrvaško) in nato nadaljuje v Zagreb. Na mejnem prehodu boš imeli približno 15 minut časa, da po potrebi pretegneš noge pred nadaljevanjem.

Odhod iz Ljubljane

Na ljubljansko avtobusno postajo ni pametno priti prezgodaj, zlasti v deževnem vremenu, saj na postaji ni veliko pokritega prostora, kamor se lahko zatečeš pred dežjem. Če pa že prideš zgodaj, si lahko vedno privoščiš kavo ali zaviješ v bližnjo McDonaldsovo restavracijo in tam počakaš na avtobus. Do postaje lahko prideš z avtobusom ali taksijem. Več informacij o ljubljanski avtobusni postaji.

Prihod v Zagreb

Lokalni čas: 14.45

Lokalno vreme

VREME V ZAGREBU

Zagrebška avtobusna postaja je v središču mesta in je z vseh strani obkrožena s kavarnami in prodajalnami, tako da se lahko ustaviš na kavi, preden se z javnim prevozom ali taksijem odpraviš do svojega prenočišča.

Če ne želiš uporabljati sistema javnega prevoza ali poklicati taksija, vsakič ko se želiš odpraviti raziskovat Zagreb, lahko najameš kolo ali avtomobil.

Več informacij o zagrebški avtobusni postaji.

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.