Language
route

Avtobusni prevoz iz Frankfurta v Zagreb

O nas

Odkrij Avtobusni prevoz iz Frankfurta v Zagreb

Udobno potovanje je naša prednostna naloga, zlasti pri daljših medkrajevnih potovanjih. Med 16-urno vožnjo boš želel biti čim bolj sproščen, zato smo odstranili eno vrsto sedežev, vsem potnikom pa nudimo brezplačni brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Lahko deskaš po internetu ali delaš na svojem prenosnem računalniku, zadremaš ali uživaš v pogledu na dih jemajočo pokrajino.

Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 20 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so vsak dan ob 8.00 in 23.00, vožnja brez postankov pa traja približno 15 ur in 45 minut. Če je avtobus zgoden in opravi več daljših postankov, lahko vožnja traja 40 minut dlje. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: Frankfurtletališče FrankfurtMannheimKarlsruheStuttgartUlmAugsburgMünchenSalzburgBeljakBledLjubljanaBregana SI/HR (mejni prehod) in Zagreb.

Odhod iz Frankfurta

Medtem ko čakaš na odhod v Zagreb, ti na avtobusni postaji v Frankfurtu ne bo dolgčas. Postaja je odprta 24 ur na dan in na njej je vedno živahno, zato se boš gotovo lahko s čim zamotil med čakanjem na avtobus. Do postaje lahko prideš s podzemno železnico, tramvajem, avtobusom ali taksijem. Več informacij o avtobusni postaji v Frankfurtu.

Prihod v Zagreb

Lokalni čas: 5.00

Lokalno vreme

VREME V ZAGREBU

Zagrebška avtobusna postaja je v središču mesta in je z vseh strani obkrožena s kavarnami in prodajalnami.

Do svojega prenočišča ali naokrog po Zagrebu se lahko podaš z javnim prevozom, taksijem ali pa najameš kolo ali avtomobil.

Več informacij o zagrebški avtobusni postaji.

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.