Language
route

Avtobus iz Zagreba do Münchna

O nas

Odkrij Avtobus iz Zagreba do Münchna

Uživaj v najudobnejšem medkrajevnem avtobusnem prevozu med 9-urno  vožnjo  (14-urno vožnjo, če greš skozi Budimpešto) iz Zagreba v München. Za nas je najpomembnejše, da v München prispeš čim bolj spočit, da lahko svoj čas tam porabiš čim bolj produktivno. Zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, da je na voljo več prostora, vsem potnikom pa nudimo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 10 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so ob 23.15, 14.30, 05.15 in 20.15 , vožnja brez postankov pa traja približno  9 ur in 15 minut ali 14 ur in 30 minut,  prek Budimpešte brez postankov. Če je avtobus zgoden in opravi daljši postanek, lahko vožnja traja 40 minut dlje. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: ZagrebGP Goričan (mejni prehod)BudimpeštaGjurBratislavadunajsko letališčeDunaj in Linz. Postaje na alternativni poti so: Zagreb, Ljubljana, Bled, Beljak, Salzburg.

Odhod iz Zagreba

Medtem ko čakaš na odhod v München, ti na zagrebški avtobusni postaji ne bo dolgčas ali neudobno. Do postaje lahko prideš z avtobusom, peš ali s taksijem. Več informacij o zagrebški avtobusni postaji.

Prihod v München

Lokalni čas: 13.45

Lokalno vreme

MUNICH WEATHER

Avtobusna postaja v Münchnu je v središču mesta, samo nekaj minut hoje od trga Karlsplatz. Postaja je z vseh strani obkrožena s kavarnami in prodajalnami

München lahko raziskuješ z javnim prevozom ali taksijem, v potovalnem središču na postaji pa lahko najdeš tudi dobre možnosti za najem avtomobila.

Več informacij o avtobusni postaji v Münchnu

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.