Language
route

Avtobus iz Zagreba do Budimpešte

O nas

Odkrij Avtobus iz Zagreba do Budimpešte

4-urno vožnjo smo želeli narediti čim udobnejšo za potnike, zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, vsem potnikom pa omogočamo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Ko potuješ z nami, lahko deskaš po internetu, zadremaš ali uživaš v čudovitem razgledu med vožnjo. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 9,5 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so vsak dan ob 23.15 in 14.30, vožnja pa traja približno 4 ur in 45 minut. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: Zagreb in GP Goričan (mejni prehod). Na teh postajah ni predvidenih odmorov, a če je avtobus zgoden, lahko vseeno pretegneš noge.

Odhod iz Zagreba

Medtem ko čakaš na odhod v Budimpešto, ti na avtobusni postaji v Zagrebu ne bo dolgčas ali neudobno. Postaja je odprta 24 ur na dan in na njej je vedno živahno. Do postaje lahko prideš s tramvajem ali taksijem. Več informacij o zagrebški avtobusni postaji.

Prihod v Budimpešto

Lokalni čas: 04.00

Lokalno vreme

BUDAPEST WEATHER

Avtobusna postaja v Budimpešti je od središča mesta oddaljena 15 minut vožnje.

Do svojega prenočišča ali naokrog po Budimpešti se lahko podaš z javnim prevozom, taksijem ali pa najameš kolo ali avtomobil.

Več informacij o avtobusni postaji v Budimpešti

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.