Language
Pot

Avtobus iz Benetk do Ljubljane

Postaja

Odkrij avtobus iz Benetk v Ljubljano

Vožnjo smo želeli narediti čim udobnejšo zate, zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, vsem potnikom pa omogočamo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Med nekaj več kot triurno vožnjo z nami lahko deskaš po internetu, zadremaš ali uživaš v čudovitem razgledu skozi stekla avtobusa. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 19,99 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so vsak dan ob 9.55 in 22.05, vožnja pa traja približno 3 ure in 40 minut. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: Benetke (Tronchetto), Venice Mestre (železniška postaja), Benetke (letališče VCE), Šempeter in Dolgi most Ljubljana. Na teh postajah ni predvidenih odmorov, a če je avtobus zgoden, lahko vseeno pretegneš noge.

Odhod iz Benetk

Ne priporočamo prezgodnjega prihoda na avtobusno postajo v Benetkah, saj ima zgolj čakalnico. Več informacij o avtobusni postaji v Benetkah.

Prihod v Ljubljano

Lokalno vreme

VREME V LJUBLJANI

Ljubljana nudi številne znamenitosti, ki jih je vredno raziskati. Ko prispeš do avtobusne postaje v središču mesta, se ustavi na kavi ali čaju v prijetni kavarni.

Svojo pot lahko nadaljuješ z javnim prevozom ali taksijem, lahko pa najameš tudi kolo.

Več informacij o ljubljanski avtobusni postaji

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.