Language
route

Avtobus iz Trsta do Ljubljane

O nas

Odkrij Avtobus iz Trsta do Ljubljane

Tudi kratka potovanja, kot je to, te lahko izčrpajo, zato se trudimo, da bi bilo potovanje čim udobnejše. Iz avtobusov smo odstranili eno vrsto sedežev, vsem potnikom pa nudimo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 6,99 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so vsak dan ob 6.30 in 21.30 uri, vožnja pa traja približno poldrugo uro. Avtobus pobere potnike v Trstu in gre naravnost do Ljubljane. Vožnja je tako kratka, da avtobus ne ustavi na nobeni vmesni postaji.

Odhod iz Trsta

Ne priporočamo prezgodnjega prihoda na avtobusno postajo v Trstu, saj ima zgolj čakalnico. Če pa že prideš prezgodaj, lahko med čakanjem na avtobus spiješ kavo v lokalni kavarni ali pa kaj na hitro prigrizneš v bližnjem lokalu s hitro prehrano. Do postaje lahko prideš z avtobusom ali taksijem. Več informacij o avtobusni postaji v Trstu.

Prihod v Ljubljano

Lokalno vreme

LJUBLJANA WEATHER

Ljubljana nudi številne znamenitosti, ki jih je vredno raziskati. Ko prispeš do avtobusne postaje v središču mesta, se ustavi na kavi ali čaju v prijetni kavarni.

Svojo pot lahko nadaljuješ z javnim prevozom ali taksijem, lahko pa najameš tudi kolo.

Več informacij o ljubljanski avtobusni postaji

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.