Language
Pot

Avtobus iz Salzburga do Pulja

Postaja

Odkrij avtobus, ki te popelje iz Salzburga v Pulj

5-urno vožnjo smo želeli narediti čim udobnejšo za potnike, zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, vsem potnikom pa omogočamo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Ko potuješ z nami, lahko deskaš po internetu, zadremaš ali uživaš v čudovitem razgledu med vožnjo. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 36 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so vsak dan* ob 07.40 in 16.40, vožnja pa traja približno 9 ur in 10 minut. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: Beljak, Bled, Ljubljana, Trst, GP Kaštel (mejni prehod), Umag, Novigrad, Poreč in Rovinj. Na teh postajah ni predvidenih odmorov, a če je avtobus zgoden, lahko vseeno pretegneš noge.

*sezonska linija

Odhod iz Salzburga

Medtem ko čakaš na odhod v Pulj, ti na avtobusni postaji v Salzburgu ne bo dolgčas ali neudobno. Postaja je odprta 24 ur na dan in na njej je vedno živahno. Do postaje lahko prideš z avtobusom, peš ali s taksijem. Več informacij o avtobusni postaji v Salzburgu.

Prihod v Pulj

Lokalno vreme

VREME V PULJU

Pulj nudi številne znamenitosti, ki jih je vredno raziskati, kot je rimski amfiteater.

Do svojega prenočišča ali naokrog po Pulju se lahko podaš z javnim prevozom, taksijem ali pa najameš kolo. Najem avtomobila odsvetujemo, saj so ulice precej ozke, v mestu pa primanjkuje parkirnih prostorov.

Več informacij o avtobusni postaji v Pulju.

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.