Language
route

Avtobus iz Salzburga do Münchna

O nas

Odkrij Avtobus iz Salzburga do Münchna

Uživaj v najudobnejšem medkrajevnem avtobusnem prevozu med dvourno vožnjo iz Salzburga v München. Za nas je najpomembnejše, da v München prispeš čim bolj spočit, da lahko svoj čas tam porabiš čim bolj produktivno. Zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, da je na voljo več prostora, vsem potnikom pa nudimo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 4,5 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so vsak dan ob 3.05 in 12.15, vožnja pa traja približno 2 uri in 15 minut. Avtobus pobere potnike v Salzburgu, preden odrine na pot do Münchna. Ker je vožnja dokaj kratka, na poti ni dodatnih vmesnih postankov.

Odhod iz Salzburga

Medtem ko čakaš na odhod v München, ti na avtobusni postaji v Salzburgu ne bo dolgčas ali neudobno. Postaja je odprta 24 ur na dan in na njej je vedno živahno. Do postaje lahko prideš z avtobusom, peš ali s taksijem. Več informacij o avtobusni postaji v Salzburgu.

Prihod v München

Lokalno vreme

MUNICH WEATHER

Avtobusna postaja v Münchnu je v središču mesta, samo nekaj minut hoje od trga Karlsplatz. Postaja je z vseh strani obkrožena s kavarnami in prodajalnami

München lahko raziskuješ z javnim prevozom ali taksijem, v potovalnem središču na postaji pa lahko najdeš tudi dobre možnosti za najem avtomobila.

Več informacij o avtobusni postaji v Münchnu

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.