Language
route

Avtobus iz Pulja do Salzburga

O nas

Odkrij Avtobus iz Pulja do Salzburga

Pričakuj pozitiven rezultat peturne vožnje, saj boš po zaslugi vrhunske storitve na cilj prispel na hiter in praktičen način. Vožnje smo želeli narediti čim udobnejše, zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, vsem potnikom pa omogočamo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Med vožnjo z enim naših udobnih avtobusov lahko uživaš na več načinov – lahko deskaš po internetu, zadremaš ali uživaš v pogledu na dih jemajoča čudovita mesta, ki so na poti do cilja. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 36 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so vsak dan* ob 3. in 18. uri, vožnja pa traja približno 9 ur in 10 minut. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: PuljRovinjPorečNovigradGP Kaštel (mejni prehod)TrstLjubljanaBled in Beljak. Na teh postajah ni predvidenih odmorov, a če je avtobus zgoden, lahko vseeno pretegneš noge.

*sezonska linija

Odhod iz Pulja

Ne priporočamo prezgodnjega prihoda na avtobusno postajo v Pulju, saj ima zgolj eno kavarno, bankomat in kiosk. Če pa že prideš zgodaj, lahko spiješ kavo in počakaš avtobus. Do postaje lahko prideš z avtobusom ali taksijem. Več informacij o avtobusni postaji v Pulju.

Prihod v Salzburg

Lokalno vreme

SALZBURG WEATHER

Salzburg nudi številne znamenitosti, ki jih je vredno raziskati. Od avtobusne postaje do središča mesta je samo 16 minut vožnje. Ne pozabi se ustaviti v prijetni kavarni na kavi ali čaju.

Svojo pot lahko nadaljuješ z javnim prevozom ali taksijem, lahko pa najameš tudi kolo ali avtomobil.

Več informacij o avtobusni postaji v Salzburgu

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.