Language
route

Avtobus iz Pulja do Bleda

O nas

Odkrij Avtobus iz Pulja do Bleda

Svojim potnikom želimo zagotoviti čim večje udobje med potovanjem z našo storitvijo Intercity, zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev ter potnikom ponudili brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnic za polnjenje. Ko potuješ z nami, lahko deskaš po internetu, zadremaš ali uživaš v čudovitem razgledu med vožnjo. Vsak dan sta na voljo dva odhoda v vsako smer, cene pa so od 26 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so vsak dan* ob 3. in 18. uri med aprilom in oktobrom, vožnja pa traja približno 5 ur in 55 minut. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: PuljRovinjPorečNovigradUmagGP Kaštel (mejni prehod)Trst in Ljubljana. Na teh postajah ni predvidenih odmorov, a če je avtobus zgoden, lahko vseeno pretegneš noge.

*sezonska linija

Odhod iz Pulja

Ne priporočamo prezgodnjega prihoda na avtobusno postajo v Pulju, saj ima zgolj eno kavarno, bankomat in kiosk. Če pa že prideš zgodaj, lahko spiješ kavo in počakaš avtobus. Do postaje lahko prideš z avtobusom ali taksijem. Več informacij o avtobusni postaji v Pulju.

Prihod v Bled

Lokalno vreme

BLED WEATHER

Od avtobusne postaje na Bledu do središča metra je samo 7 minut hoje. Na postaji je kiosk, kavarna in lokal s hitro hrano.

Do svojega prenočišča ali naokrog po Bledu se lahko podaš peš ali pokličeš taksi.

Več informacij o avtobusni postaji na Bledu1

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.