Language
route

Avtobus iz Münchna do Zagreba

O nas

Odkrij Avtobus iz Münchna do Zagreba

Udobna vožnja je za nas najpomembnejša, zato smo odstranili eno vrsto sedežev in vsem potnikom omogočili brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Vožnja traja 9 ur ali več kot 14 ur, če potuješ skozi Budimpešto, zato boš nedvomno želel kaj početi. Lahko deskaš po internetu ali delaš na svojem prenosnem računalniku, zadremaš ali uživaš v pogledu na dih jemajočo pokrajino.

Vsak dan so na voljo štiri linije v vsako smer, cene pa so od 10 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so vsak dan ob 5.30 in 14.30, vožnja brez postankov pa traja približno 9 ur in 15 minut ali 14 ur in 30 minut (skozi Budimpešto). Če je avtobus zgoden in opravi več daljših postankov, lahko vožnja traja 40 minut dlje. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: München, Salzburg, Beljak, Bled, Ljubljana. Ali pa se odpravi po alternativni poti: MünchenLinzDunajdunajsko letališčeBratislavaGjurBudimpešta in GP Goričan (mejni prehod).

Odhod iz Münchna

Medtem ko čakaš na odhod v Zagreb, ti na avtobusni postaji v Münchnu ne bo dolgčas ali neudobno. Postaja je odprta 24 ur na dan in na njej je vedno živahno. Do postaje lahko prideš s tramvajem, avtobusom ali taksijem. Več informacij o avtobusni postaji v Münchnu.

Prihod v Zagreb

Lokalni čas: 20.00

Lokalno vreme

ZAGREB WEATHER

Zagrebška avtobusna postaja je v središču mesta in je z vseh strani obkrožena s kavarnami in prodajalnami.

Do svojega prenočišča ali naokrog po Zagrebu se lahko podaš z javnim prevozom, taksijem ali pa najameš kolo ali avtomobil.

Več informacij o zagrebški avtobusni postaji.

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.