Language
Pot

Avtobus iz Münchna do Zagreba

Postaja

Odkrij avtobus, ki te popelje iz Münchna v Zagreb

Udobna vožnja je za nas najpomembnejša, zato smo odstranili eno vrsto sedežev in vsem potnikom omogočili brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Vožnja traja 9 ur ali več kot 14 ur, če potuješ skozi Budimpešto, zato boš nedvomno želel kaj početi. Lahko deskaš po internetu ali delaš na svojem prenosnem računalniku, zadremaš ali uživaš v pogledu na dih jemajočo pokrajino.

Vsak dan so na voljo štiri linije v vsako smer, cene pa so od 10 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so vsak dan ob 5.30 in 14.30, vožnja brez postankov pa traja približno 9 ur in 15 minut ali 14 ur in 30 minut (skozi Budimpešto). Če je avtobus zgoden in opravi več daljših postankov, lahko vožnja traja 40 minut dlje. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: München, Salzburg, Beljak, Bled, Ljubljana. Ali pa se odpravi po alternativni poti: München, Linz, Dunaj, dunajsko letališče, Bratislava, Gjur, Budimpešta in GP Goričan (mejni prehod).

Odhod iz Münchna

Medtem ko čakaš na odhod v Zagreb, ti na avtobusni postaji v Münchnu ne bo dolgčas ali neudobno. Postaja je odprta 24 ur na dan in na njej je vedno živahno. Do postaje lahko prideš s tramvajem, avtobusom ali taksijem. Več informacij o avtobusni postaji v Münchnu.

Prihod v Zagreb

Lokalni čas: 20.00

Lokalno vreme

VREME V ZAGREBU

Zagrebška avtobusna postaja je v središču mesta in je z vseh strani obkrožena s kavarnami in prodajalnami.

Do svojega prenočišča ali naokrog po Zagrebu se lahko podaš z javnim prevozom, taksijem ali pa najameš kolo ali avtomobil.

Več informacij o zagrebški avtobusni postaji.

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.