Language
route

Avtobus iz Münchna do Frankfurta

O nas

Odkrij Avtobus iz Münchna do Frankfurta

Uživaj v najudobnejšem medkrajevnem avtobusnem prevozu z našimi storitvami od Pulja do Frankfurta. Vožnja traja približno 6 ur, zato je pomembno, da je čim udobnejša. Zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, da je na voljo več prostora, vsem potnikom pa nudimo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 9 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so vsak dan ob 5.20 in 14.20,  vožnja pa traja približno 6 ur in 40 minut. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: München, AugsburgUlmStuttgartKarlsruheMannheim in frankfurtsko letališče. Na teh postajah ni predvidenih odmorov, a če je avtobus zgoden, lahko vseeno pretegneš noge.

Odhod iz Münchna

Medtem ko čakaš na odhod v Frankfurt, ti na avtobusni postaji v Münchnu ne bo dolgčas ali neudobno. Postaja je odprta 24 ur na dan in na njej je vedno živahno. Do postaje lahko prideš s tramvajem, avtobusom ali taksijem. Več informacij o avtobusni postaji v Münchnu.

Prihod v Frankfurt

Lokalno vreme

FRANKFURT-FLUGHAFEN WEATHER

Frankfurt nudi številne znamenitosti, ki jih je vredno raziskati. Avtobusna postaja je od središča mesta oddaljena samo 8 minut vožnje.

Svojo pot lahko nadaljuješ z javnim prevozom ali taksijem, v potovalnem središču na postaji pa lahko najdeš tudi dobre možnosti za najem avtomobila.

Več informacij o avtobusni postaji v Frankfurtu

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.