Language
route

Avtobus iz Mannheima do frankfurtskega letališča

Odkrij Avtobus iz Mannheima do frankfurtskega letališča

To kratko vožnjo smo želeli narediti čim udobnejšo zate, zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, vsem potnikom pa omogočamo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Ko potuješ z nami, lahko deskaš po internetu, zadremaš ali uživaš v čudovitem razgledu med vožnjo. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 2,5 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi iz Mannheima so vsak dan ob 8. in 23. uri, s frankfurtskega letališča vsak dan ob 11.30 in 20.30, vožnja pa traja pol ure.

Odhod iz Mannheima

Ne priporočamo prezgodnjega prihoda na avtobusno postajo v Mannheimu, saj ima zgolj kiosk. Če pa že prideš zgodaj, lahko spiješ kavo in počakaš avtobus. Do postaje lahko prideš z avtobusom ali taksijem. Več informacij o avtobusni postaji v Mannheimu.

Prihod na frankfurtsko letališče

Lokalni čas: 11:25

Lokalno vreme

FRANKFURT WEATHER

Frankfurtsko letališče je vedno odprto in živahno. Ponuja številne dejavnosti, da ti med čakanjem na polet ne bo dolgčas.

Več informacij o frankfurtskem letališču.

Odhod s frankfurtskega letališča

Medtem ko čakaš na odhod v Mannheim, lahko na frankfurtskem letališču počneš različne stvari. Do postaje lahko prideš z javnim prevozom, peš ali s taksijem. Več informacij o frankfurtskem letališču.

Prihod v Mannheim

Lokalni čas: 9.25

Lokalno vreme

MANNHEIM WEATHER

Mannheim nudi številne znamenitosti, ki jih je vredno raziskati. Avtobusna postaja je od središča mesta oddaljena samo 8 minut vožnje.

Svojo pot lahko nadaljuješ z javnim prevozom ali taksijem, v potovalnem središču na postaji pa lahko najdeš tudi dobre možnosti za najem avtomobila.

Več informacij o avtobusni postaji v Mannheimu.

 Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.