Language
route

Avtobus iz Ljubljane do Beljaka

O nas

Odkrij Avtobus iz Ljubljane do Beljaka

Uživaj v najudobnejšem medkrajevnem avtobusnem prevozu z našimi storitvami iz Ljubljane v Beljak. Vožnja traja nekaj več kot 2 uri in pomembno je, da je čim udobnejša, zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, da je na voljo več prostora, vsem potnikom pa nudimo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 5 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so ob 07.35 in 22.15, vožnja pa traja približno 2 uri in 10 minut. Avtobus ustavi v Ljubljani in na Bledu. Na teh postajah ni predvidenih odmorov, a če je avtobus zgoden, lahko vseeno pretegneš noge.

Odhod iz Ljubljane

Ne priporočamo prezgodnjega prihoda na ljubljansko avtobusno postajo, zlasti v deževnem vremenu – na postaji ni veliko pokritega prostora, kamor se lahko zatečeš pred dežjem. Če pa že prideš zgodaj, si lahko vedno privoščiš kavo ali zaviješ v bližnjo McDonaldsovo restavracijo in tam počakaš na avtobus. Do postaje lahko prideš z avtobusom ali taksijem. Več informacij o ljubljanski avtobusni postaji.

Prihod v Beljak

Lokalno vreme

VILLACH WEATHER

Od avtobusne postaje v Beljaku do središča metra je samo 7 minut hoje. Na postaji ni nič, vendar je v bližini kavarna in lokal s hitro prehrano.

Pot lahko nadaljuješ peš, saj je Beljak majhen kraj.

Več informacij o avtobusni postaji v Beljaku

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.