Language
route

Avtobus iz Ljubljane do Benetk

O nas

Odkrij Avtobus iz Ljubljane do Benetk

Uživaj v najudobnejši medkrajevni vožnji z našimi avtobusi. V Benetkah si lahko ogledaš mnogo stvari in pomembno je, da si ob prihodu čim bolj spočit, zato samo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, vsem potnikom pa omogočamo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so vsak dan ob 5.00 in 14.30*,  vožnja pa traja približno 3 ure in 50 minut. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: LjubljanaDolgi most LjubljanaŠempeterBenetke (letališče SE) in Benetke Mestre (železniška postaja). Na teh postajah ni predvidenih odmorov, a če je avtobus zgoden, lahko vseeno pretegneš noge.

*Linija ob 14.30 ne obratuje med 4. 11. in 15. 12. ter med 13. 1. in 2. 4. Med 16. 12. in 12. 1.  linija obratuje ob ponedeljkih, petkih in nedeljah.

Odhod iz Ljubljane

Ne priporočamo prezgodnjega prihoda na ljubljansko avtobusno postajo, saj ima zgolj eno kavarno, bankomat in kiosk. Če pa že prideš zgodaj, lahko spiješ kavo in počakaš avtobus. Do postaje lahko prideš z avtobusom ali taksijem. Več informacij o ljubljanski avtobusni postaji.

Prihod v Benetke

Lokalno vreme

VENICE WEATHER

Benetke nudijo številne znamenitosti, ki jih je vredno raziskati. Avtobusna postaja je od središča mesta oddaljena samo nekaj minut vožnje.

Ko prispeš do lagune, lahko pot nadaljuješ peš.

Več informacij o beneški avtobusni postaji

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.