Language
route

Avtobus iz Ljubljane do Umaga

O nas

Odkrij Avtobus iz Ljubljane do Umaga

Uživaj v resnično udobni vožnji v naših avtobusih, iz katerih smo zaradi udobja odstranili eno vrsto sedežev, vsem potnikom pa nudimo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Deskaj po internetu, zadremaj ali uživaj v pogledu na dih jemajočo pokrajino med tem dvournim potovanjem. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 25 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so vsak dan ob 12.00 in 21.00, vožnja pa traja približno 4 ure in 50 minut. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: Ljubljana, Trst in GP Kaštel (mejni prehod). Na teh postajah ni predvidenih odmorov, a če je avtobus zgoden, lahko vseeno pretegneš noge.

*sezonska linija

Odhod iz Ljubljane

Ne priporočamo prezgodnjega prihoda na ljubljansko avtobusno postajo, zlasti v deževnem vremenu – na postaji ni veliko pokritega prostora, kamor se lahko zatečeš pred dežjem. Če pa že prideš zgodaj, si lahko vedno privoščiš kavo ali zaviješ v bližnjo McDonaldsovo restavracijo in tam počakaš na avtobus. Do postaje lahko prideš z avtobusom ali taksijem. Več informacij o ljubljanski avtobusni postaji.

Prihod v Umag

Lokalno vreme

UMAG WEATHER

Od avtobusne postaje v Umagu do središča je samo 13 minut hoje.

Do svojega prenočišča ali naokrog po Umagu se lahko podaš s taksijem, peš, lahko pa najameš tudi kolo.

Več informacij o avtobusni postaji v Umagu.

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.