Language
route

Avtobus iz Ljubljane do Trsta in nazaj v Ljubljano

O nas

Odkrij Avtobus iz Ljubljane do Trsta in nazaj v Ljubljano

Tudi kratka potovanja, kot je to, te lahko izčrpajo, zato se trudimo, da bi bilo potovanje čim udobnejše. Iz avtobusov smo odstranili eno vrsto sedežev, vsem potnikom pa nudimo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 6,99 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi iz Ljubljane so vsak dan ob 12. in 21. uri, s tržaškega letališča vsak dan ob 6.30 in 21.30, vožnja pa traja nekaj več kot eno uro. Avtobus ne ustavi na nobeni vmesni postaji, pač pa gre naravnost do končne destinacije.

Odhod iz Ljubljane

Ne priporočamo prezgodnjega prihoda na ljubljansko avtobusno postajo, saj ima zgolj eno kavarno, bankomat in kiosk. Če pa že prideš zgodaj, lahko spiješ kavo in počakaš avtobus. Do postaje lahko prideš z avtobusom ali taksijem. Več informacij o ljubljanski avtobusni postaji.

Prihod v Trst

Lokalni čas: 13:25

Lokalno vreme

TRIESTE WEATHER

Trst nudi številne znamenitosti, ki jih je vredno raziskati. Od avtobusne postaje se lahko do središča mesta sprehodiš v samo 11 minutah.

Pot lahko nadaljuješ z javnim prevozom ali taksijem, lahko pa se odpraviš tudi peš.

Odhod iz Trsta

Ne priporočamo prezgodnjega prihoda na avtobusno postajo v Trstu, saj ima zgolj čakalnico. Če pa že prideš prezgodaj, lahko med čakanjem na avtobus spiješ kavo v lokalni kavarni ali pa kaj na hitro prigrizneš v bližnjem lokalu s hitro prehrano. Do postaje lahko prideš z avtobusom ali taksijem. Več informacij o avtobusni postaji v Trstu.

Prihod v Ljubljano

Lokalni čas: 7.50

Lokalno vreme

LJUBLJANA WEATHER

Ljubljana nudi številne znamenitosti, ki jih je vredno raziskati. Ko prispeš do avtobusne postaje v središču mesta, se ustavi na kavi ali čaju v prijetni kavarni.

Svojo pot lahko nadaljuješ z javnim prevozom ali taksijem, lahko pa najameš tudi kolo.

Več informacij o ljubljanski avtobusni postaji

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.