Language
route

Avtobus iz Ljubljane do Poreča

O nas

Odkrij Avtobus iz Ljubljane do Poreča

Uživaj v resnično udobni vožnji v naših avtobusih, iz katerih smo odstranili eno vrsto sedežev, vsem potnikom pa nudimo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Deskaj po internetu, zadremaj ali uživaj v pogledu na dih jemajočo pokrajino. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 25 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so vsak dan ob 12. in 21. uri, vožnja pa traja približno 3 ure in 50 minut. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: TrstGP Kaštel (mejni prehod)Umag in Novigrad. Na teh postajah ni predvidenih odmorov, a če je avtobus zgoden, lahko vseeno pretegneš noge.

*Linija ne obratuje med oktobrom 2019 in majem 2020.

Odhod iz Ljubljane

Ne priporočamo prezgodnjega prihoda na ljubljansko avtobusno postajo, zlasti v deževnem vremenu – na postaji ni veliko pokritega prostora, kamor se lahko zatečeš pred dežjem. Če pa že prideš zgodaj, si lahko vedno privoščiš kavo ali zaviješ v bližnjo McDonaldsovo restavracijo in tam počakaš na avtobus. Do postaje lahko prideš z avtobusom ali taksijem. Več informacij o ljubljanski avtobusni postaji.

Prihod v Poreč

Lokalno vreme

POREČ WEATHER

Poreč nudi številne znamenitosti, ki jih je vredno raziskati, kot je Evfrazijeva bazilika.

Do svojega prenočišča ali naokrog po Poreču se lahko podaš peš ali pa najameš kolo.

Več informacij o avtobusni postaji v Poreču.

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.