Language
route

Avtobus iz Ljubljane do Frankfurta

O nas

Odkrij Avtobus iz Ljubljane do Frankfurta

Uživaj v najudobnejšem medkrajevnem avtobusnem prevozu z našimi storitvami od Pulja do Frankfurta. Vožnja traja približno 12 ur, zato je pomembno, da je čim udobnejša. Zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, da je na voljo več prostora, vsem potnikom pa nudimo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 18,5 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so ob 7.35 od srede do nedelje med 10. 10. 2019 in 2. 4. 2020 (razen 25. 12. 2019 in 1. 1. 2020) in vsak dan  med 3.4. in 9.10. Traja približno 9 ur in 30 minut. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: LjubljanaBledBeljakSalzburgMünchenAugsburgUlmStuttgartKarlsruheMannheim in frankfurtsko letališče. Na teh postajah ni predvidenih odmorov, a če je avtobus zgoden, lahko vseeno pretegneš noge.

Odhod iz Ljubljane

Ne priporočamo prezgodnjega prihoda na ljubljansko avtobusno postajo, saj ima zgolj eno kavarno, bankomat in kiosk. Če pa že prideš zgodaj, lahko spiješ kavo in počakaš avtobus. Do postaje lahko prideš z avtobusom ali taksijem. Več informacij o ljubljanski avtobusni postaji.

Prihod v Frankfurt

Lokalno vreme

FRANKFURT-FLUGHAFEN WEATHER

Frankfurt nudi številne znamenitosti, ki jih je vredno raziskati. Avtobusna postaja je od središča mesta oddaljena samo 8 minut vožnje.

Svojo pot lahko nadaljuješ z javnim prevozom ali taksijem, v potovalnem središču na postaji pa lahko najdeš tudi dobre možnosti za najem avtomobila.

Več informacij o avtobusni postaji v Frankfurtu

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.