Language
route

Avtobus iz Frankfurta do Pulja

O nas

Odkrij Avtobus iz Frankfurta do Pulja

Uživaj v najudobnejšem medkrajevnem avtobusnem prevozu z našimi storitvami od Frankfurta do Pulja. Vožnja traja približno 18 ur, zato je pomembno, da je čim udobnejša. Zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, da je na voljo več prostora, vsem potnikom pa nudimo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 27 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so vsak dan ob 8. in 23. uri, vožnja pa traja približno 18 ur. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: Frankfurtletališče FrankfurtMannheimKarlsruheStuttgartUlmAugsburgMünchenSalzburgBeljakBledLjubljanaTrstGP Kaštel (mejni prehod)UmagNovigradPoreč in Rovinj. Na teh postajah ni predvidenih odmorov, a če je avtobus zgoden, lahko vseeno pretegneš noge.

Odhod iz Frankfurta

Medtem ko čakaš na odhod v Pulj, ti na avtobusni postaji v Frankfurtu ne bo dolgčas. Postaja je odprta 24 ur na dan in na njej je vedno živahno. Do postaje lahko prideš s podzemno železnico, tramvajem, avtobusom ali taksijem. Več informacij o avtobusni postaji v Frankfurtu.

Prihod v Pulj

Lokalno vreme

PULA WEATHER

Pulj nudi številne znamenitosti, ki jih je vredno raziskati, kot je rimski amfiteater.

Do svojega prenočišča ali naokrog po Pulju se lahko podaš z javnim prevozom, taksijem ali pa najameš kolo.

Več informacij o avtobusni postaji v Pulju

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.