Language
route

Avtobus iz Frankfurta do Ljubljane

O nas

Odkrij Avtobus iz Frankfurta do Ljubljane

13-urno vožnjo smo želeli narediti čim udobnejšo zate, zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, vsem potnikom pa omogočamo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Ko potuješ z nami, lahko deskaš po internetu, zadremaš ali uživaš v čudovitem razgledu med vožnjo. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 18,5 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so ob 8. in 23. uri, vožnja pa traja približno 13 ur. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: Frankfurtfrankfurtsko letališčeMannheimKarlsruheStuttgartUlmAugsburgMünchenSalzburgBeljak in Bled. Na teh postajah ni predvidenih odmorov, a če je avtobus zgoden, lahko vseeno pretegneš noge.

Odhod iz Frankfurta

Medtem ko čakaš na odhod v Ljubljano, ti na avtobusni postaji v Frankfurtu ne bo dolgčas. Postaja je odprta 24 ur na dan in na njej je vedno živahno. Do postaje lahko prideš s podzemno železnico, tramvajem, avtobusom ali taksijem. Več informacij o avtobusni postaji v Frankfurtu.

Prihod v Ljubljano

Lokalno vreme

LJUBLJANA WEATHER

Ljubljana nudi številne znamenitosti, ki jih je vredno raziskati. Ko prispeš do avtobusne postaje v središču mesta, se ustavi na kavi ali čaju v prijetni kavarni.

Svojo pot lahko nadaljuješ z javnim prevozom ali taksijem, lahko pa najameš tudi kolo.

Več informacij o ljubljanski avtobusni postaji

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.