Language
route

Avtobus iz Budimpešte do Zagreba

O nas

Odkrij Avtobus iz Budimpešte do Zagreba

Uživaj v najudobnejšem medkrajevnem avtobusnem prevozu z našimi storitvami od Budimpešte do Zagreba. 4-urno vožnjo smo želeli narediti čim udobnejšo za potnike, zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, vsem potnikom pa omogočamo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 9,5 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so vsak dan ob 00.15 in 15.15, vožnja pa traja približno 4 ure in 45 minut. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: Budimpešta in GP Goričan (mejni prehod). Na teh postajah ni predvidenih odmorov, a če je avtobus zgoden, lahko vseeno pretegneš noge.

Odhod iz Budimpešte

Medtem ko čakaš na odhod v Zagreb, ti na avtobusni postaji v Budimpešti ne bo dolgčas ali neudobno. Postaja je odprta 24 ur na dan in na njej je vedno živahno. Do postaje lahko prideš s tramvajem, avtobusom ali taksijem. Več informacij o avtobusni postaji v Budimpešti.

Prihod v Zagreb

Lokalno vreme

Zagrebška avtobusna postaja je v središču mesta in je z vseh strani obkrožena s kavarnami in prodajalnami.

Do svojega prenočišča ali naokrog po Zagrebu se lahko podaš z javnim prevozom, taksijem ali pa najameš kolo ali avtomobil.

Več informacij o zagrebški avtobusni postaji.

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.