Language
route

Avtobus iz Bratislave do letališče in nazaj v Bratislavo

O nas

Odkrij Avtobus iz Bratislave do letališče in nazaj v Bratislavo

Uživaj v najudobnejšem medkrajevnem avtobusnem prevozu z našimi storitvami med kratko vožnjo od Bratislave do dunajskega letališča in nazaj. Za nas je najpomembnejše, da je popotovanje do Dunaja čim udobnejše, da boš lahko užival v poletu. Pomembno je tudi, da prispeš v Bratislavo čim bolj spočit po dolgem poletu, da lahko čim bolj produktivno izkoristiš svoj čas v Bratislavi. Zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, da je na voljo več prostora, vsem potnikom pa nudimo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 4 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi iz Bratislave so vsak dan ob 6.35 in 21.50, z dunajskega letališča vsak dan ob 11.20 in 20.40, vožnja pa traja manj kot eno uro. Avtobus do končne postaje nima postankov.

Odhod iz Bratislave

Medtem ko čakaš na odhod na dunajsko letališče, ti na bratislavski avtobusni postaji ne bo dolgčas ali neudobno. Do postaje lahko prideš z avtobusom, peš ali s taksijem. Več informacij o avtobusni postaji v Bratislavi.

Prihod na dunajsko letališče

Lokalni čas: 7.25

Lokalno vreme

VIENNA WEATHER

Dunaj nudi številne znamenitosti, ki jih je vredno raziskati. Avtobusna postaja je od središča mesta oddaljena samo 17 minut vožnje.

Svojo pot lahko nadaljuješ z javnim prevozom, taksijem ali peš, lahko pa najameš tudi avtomobil.

Več informacij o dunajskem letališču.

Odhod z Dunaja

Medtem ko čakaš na odhod v Bratislavo, lahko na dunajskem letališču počneš različne stvari. Do postaje lahko prideš z avtobusom, peš ali s taksijem. Več informacij o dunajskem letališču.

Prihod v Bratislavo

Lokalni čas: 12.35

Lokalno vreme

BRATISLAVA WEATHER

Od avtobusne postaje v Bratislavi do središča je samo 11 minut vožnje.

Do svojega prenočišča ali naokrog po Bratislavi se lahko podaš s taksijem, javnim prevozom ali peš, lahko pa najameš tudi avtomobil ali kolo.

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.