Language
route

Avtobus iz Bratislave do Münchna

O nas

Odkrij Avtobus iz Bratislave do Münchna

Uživaj v najudobnejšem medkrajevnem avtobusnem prevozu med šesturno vožnjo iz Bratislave v München. Za nas je najpomembnejše, da v München prispeš čim bolj spočit, da lahko svoj čas tam porabiš čim bolj produktivno. Zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev, da je na voljo več prostora, vsem potnikom pa nudimo tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Vsak dan sta na voljo dve liniji v vsako smer, cene pa so od 13,49 EUR navzgor.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi so ob 6.35 in 21.55, vožnja pa traja približno 6 ur in 10 minut. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: Bratislavadunajsko letališčeDunaj in Linz. Na teh postajah ni predvidenih odmorov, a če je avtobus zgoden, lahko vseeno pretegneš noge.

Odhod iz Bratislave

Medtem ko čakaš na odhod v München, ti na avtobusni postaji na Bratislavi ne bo dolgčas ali neudobno. Do postaje lahko prideš z avtobusom, peš ali s taksijem. Več informacij o avtobusni postaji v Bratislavi.

Prihod v München

Lokalno vreme

MUNICH WEATHER

Avtobusna postaja v Münchnu je v središču mesta, samo nekaj minut hoje od trga Karlsplatz. Postaja je z vseh strani obkrožena s kavarnami in prodajalnami

München lahko raziskuješ z javnim prevozom ali taksijem, v potovalnem središču na postaji pa lahko najdeš tudi dobre možnosti za najem avtomobila.

Več informacij o avtobusni postaji v Münchnu

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.