Language
route

Avtobusni prevoz iz Stuttgarta v Zagreb

O nas

Odkrij Avtobusni prevoz iz Stuttgarta v Zagreb

Pri daljših medkrajevnih potovanjih se še posebej osredotočamo na udobnost potovanja. Med 12-urno vožnjo boš želel biti čim bolj sproščen, zato smo odstranili eno vrsto sedežev in tako zagotovili več prostora za noge, vsem potnikom pa nudimo brezplačni brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Lahko deskaš po internetu ali delaš na svojem prenosnem računalniku, zadremaš ali uživaš v pogledu na dih jemajočo pokrajino.

Vsak dan sta na voljo dva odhoda, cene pa se začenjajo pri 23,99 EUR.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi z letališča v Stuttgartu so vsak dan ob 11.30 in 2.25, vožnja brez postankov pa traja približno 12 ur in 15 minut. Če je avtobus zgoden in opravi več daljših postankov, lahko vožnja traja 40 minut dlje. Avtobus ustavi na naslednjih postajah: UlmAugsburgMünchenSalzburgBeljakBledLjubljanaBregana SI/HR (mejni prehod) in Zagreb.

Odhod iz Stuttgarta

Medtem ko čakaš na odhod v Zagreb, na avtobusni postaji v Stuttgartu ne boš imel veliko za početi. Če tja prispeš zgodaj, se zato med čakanjem na avtobus odpravi na bližnje letališče. Na letališkem terminalu si boš vsaj lahko privoščil skodelico kave ali pa kaj pojedel. Na postajo lahko prideš z avtobusom, taksijem ali peš.

Prihod v Zagreb

Lokalno vreme

ZAGREB WEATHER

Zagrebška avtobusna postaja je v središču mesta in je z vseh strani obkrožena s kavarnami in prodajalnami.

Do svojega prenočišča ali naokrog po Zagrebu se lahko podaš z javnim prevozom, taksijem ali pa najameš kolo ali avtomobil.

Več informacij o zagrebški avtobusni postaji.

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.