Language
route

Avtobus iz Budimpešte do Bratislave

O nas

Odkrij Avtobus iz Budimpešte do Bratislave

Vožnjo iz Budimpešte v Bratislavo smo želeli narediti čim udobnejšo, zato smo iz avtobusov odstranili eno vrsto sedežev in tako zagotovili več prostora za noge, vsem potnikom pa smo omogočili tudi brezplačen brezžični dostop do interneta in vtičnice za polnjenje. Ko potuješ z nami, lahko deskaš po internetu, zadremaš ali uživaš v čudovitem razgledu med vožnjo. Vsak dan sta na voljo dve liniji. Cene se začnejo že pri 5,99 EUR.

S pomočjo zgornjega iskalnika rezerviraj svoje sedeže zdaj in si zagotovi mesto v enem od naših 3 sedežnih razredov.

Storitve in postaje

Odhodi iz avtobusne postaje v Zagrebu so ob 3.55 in 19.10. Vožnja traja dve in pol uri in se vmes ustavi v Gjuru.

Odhod iz Budimpešte

Medtem ko čakaš na odhod v Bratislavo, ti na avtobusni postaji v Budimpešti ne bo dolgčas ali neudobno. Postaja je odprta 24 ur na dan in na njej je vedno živahno. Do postaje lahko prideš s tramvajem, avtobusom ali taksijem. Več informacij o avtobusni postaji v Budimpešti.

Prihod v Bratislavo

Lokalno vreme

BRATISLAVA WEATHER

Prestolnica in največje mesto Slovaške – Bratislava je popularna destinacija za mlade. Številni uživajo v njenem burnem nočnem življenju, vendar ponuja veliko več kot to.

Od avtobusne postaje v Bratislavi do središča je samo 11 minut vožnje.

Do svojega prenočišča ali naokrog po Bratislavi se lahko podaš s taksijem, javnim prevozom ali peš, lahko pa najameš tudi avtomobil ali kolo.

Več informacij o Bratislavi.

Kmalu potuješ? Rezerviraj svoje sedeže.